Tramontana is een internationaal mode- en lifestyle merk dat als sinds 1983 kleding maakt voor elke vrouw en wereldwijd bekend is. Voor elke gelegenheid is er een totale look. Je kunt je van top tot teen kleden en oneindig combineren. Elke vrouw zou in haar garderobe zeker één of meer Tramontana jurkjes of andere kledingstukken van dit merk moet hebben. Met Tramontana ben je verzekerd van eigenzinnige prints en verrassende details en altijd van de laatste mode.

Tramontana voor elk postuur

Het mooie van dit modemerk is, dat het voor elke vrouw de perfecte jurk heeft, of je nu heel slang gebouwd bent of juist wat breder. De maten lopen van 34 – 46 of van XS tot en met XXXL.

Tramontana biedt kleding met iets extra’s, speciaal ontwikkelt voor vrouwen die energiek en zelfverzekerd zijn, de vrouw met de positieve instelling en die midden in het leven staat. Vrouwen die aan kleding veel plezier beleven en die er in elke situatie aantrekkelijk en verzorgd uit willen zien. In Tramontana jurkjes voel je je echt op en top vrouw.

Tramontana kleding winkel

De missie van Tramontana

Tramontana heeft zichzelf een missie gesteld en dat is dat jouw als vrouw verzekeren van een compliment. Want als jij een compliment krijgt is dat ook een compliment voor Tramantana. Het doel is dat jij straalt en je prettig voelt in de kleding die je draagt.

Acht verschillende onderscheidende collecties

Een speciaal Tramontana team ontwerpt verschillende collecties, die zich onderscheiden van andere kledingmerken. De collecties lopen uiteen van casual tot zeer gekleed. Tramontana gaat voor stijlvolle fashion met uitstekende pasvormen en gebruik van kwaliteitsmaterialen tegen een aantrekkelijke prijs. Een perfect design dat je vrouwelijke silhouet omarmt en je volledig laat stralen zoals de flatterende Tramontana jurken.

Tramontana jurkjes voor elke leeftijd

Het is natuurlijk enorm leuk om te zien dat Tramontana jurkjes bij vrouwen van alle leeftijden aanslaan. De mooie prints, de goede kwaliteit en de hippe designs vallen bij alle leeftijdsklassen in de smaak. Wel 900 verkooppunten zorgen ervoor dat vrouwen over de hele wereld Tramontana jurkjes kunnen dragen.

Tramontana streepjesjurken

Iets waar vrouwen helemaal blij van worden, zijn streepjesjurken. En Tramontana heeft die. Naast dat ze super stijlvol, sexy en sportief zijn, raken ze ook nog eens nooit echt uit de mode. Streepjesjurken blijven zie je hoe dan ook elk jaar gewoon weer terug in de fashioncollecties. Het enige wat veranderd is de dikte van de streep en de manier hoe de streep in het kledingstuk terugkomt, dat kan verticaal, horizontaal, maar ook symmetrisch zijn.

Doe nooit je streep jurk weg. Zijn dunne streepjes uit, dan hang je ze gewoon in de kast. Over een paar kun je de streepjurk gewoon weer tevoorschijn halen, omdat hij dan weer helemaal hot is.

Tramontana streepjurken staan het mooist op bruine benen. Maar iedereen begrijpt dat als je in maart je blote benen wilt laten zien in een Tramontana jurk dat die benen nog melkflessen zijn. Ja, je leest het goed je kunt Tramontana jurkjes ook in het voorjaar dragen, want Tramontana heeft jurken voor elk seizoen. Maar goed bruin worden ze vanzelf.

Kleurtjes en printjes

Tramontana verrast je dit jaar met verschillende printjes en kleurtjes. Als je nog niet vrolijk was, dan wordt je het nu wel bij het zien van al die vrolijk gekleurde prints. En weet dat niets gek is. Als jij het leuk vindt om roze met oranje te combineren dan kan dat gewoon en als je graag verschillende soorten prints op elkaar, dan is dat ook helemaal niet gek.