Engaging
    De jury   Media   Finalisten   Over Engaging Woman
 
   
   
De Jury  
  Lieke Lamb   Fellinger   Hans Molenaar   Xaviera   Willem   barbara   @OnlineMarketeer  
  Lieke Lamb is spreker, auteur, Trendwatcher, columnist BNR radio, Telegraaf, Margriet..   Stephan Fellinger is mede-oprichter van de SpinAwards. Hij is spreker, vrijdenker en vooral levens..   Hans Molenaar is directeur van Beeckestijn Business School en voorzitter PIM (Platform Innovatie in Marketing)..   Xaviera Ringeling is Engaging Woman Of The Year '12 en oprichter 42bis.nl, UrbanChicks..   Willem Sijthoff is CEO uitgeverij Adfo Groep investeerder, bekend van het tv-programma Dragon's Den ..   Barbara Barend is presentatrice, ondernemer, journalist en hoofd-redacteur van Helden magazine   Voorzitter Patrick Petersen is bestselling auteur, oprichter AtMost (TV) en SocialMedia.nl ..  
                             
         
Prijzen   Over    

1e prijs: een Postdoctorale opleiding 'Digital Marketing Strategie & Leiderschap' bij Beeckestijn Business School ter waarde van 4650 euro +
Beeckestijn
radio-interview in item "De Digitale Media" en video-interview met AtMostTV.

freelunch

Tevens krijgt de winnaar een eigen Freelunch webinar!

2e prijs: een week Hof
van Saksen/ Landal Greenparks.
Landal
3e prijs
: 350 euro vrij te besteden bij vente-exclusive.com

Vente!Prijzen 1-3 de top 3 wordt op AtMostTV video geïnterviewd op de finale-avond

Prijzen 1-10 Een jaar abonnement op Tijdschrijft voor de Marketing en een gesigneerd Handboek Content Strategie ter waarde van 99 euro. Tevens per persoon 2x kaartjes voor de SpinNight van de SpinAwards.

HCS

Tijdschrift

SpinAwards

(Media)partners
SocialMedia
AdformatiePeerreachMarketingtribuneDutchcowboysUrbanChicksDeSocialMediaAtMostTVVormgevennl

 

EngagingWoman_icoonDe Engaging Woman Of The Year is de Nederlandse professional die haar weg weet in de social media. Hieronder een opsomming van de veelgestelde vragen over deze unieke uitverkiezing.

Q: Wat is de definitie van Engaging Woman Of The Year?
A: "De Engaging Woman Of The Year is een ondernemer, zzp'er of manager die social media doelgericht en succesvol weet in te zetten. Haar social influence is hierbij een factor."

Q: Waarom deze uitverkiezing?
A: "Engaging Woman Of The Year heeft als doel vrouwelijke professionals te erkennen die succes hebben met het gebruik van sociale media. Deze uitverkiezing geeft deze vrouwen een podium."

Q: Waar kan ik persberichten en media-uitingen vinden?
A: "Deze staan op www.engagingwomanoftheyear.nl/media/ en zijn vrij voor gebruik."

Q: Waar kan ik persberichten en media-uitingen vinden?
A: "Deze staan op www.engagingwomanoftheyear.nl/persinfo/ en zijn vrij voor gebruik. Logo en banners zijn in originele vorm vrij voor gebruik."

Q: Wie kan nomineren?
A: "Iedereen kan engaging women nomineren. Ook de jury kan nomineren. Nomineer via dit formulier of via een Twitter-mention zoals 'Ik nomineer @naam als @EngagingWoman want ............' Voorzie jouw nominatie van korte toelichting."

Freena

Q: Wat gebeurt er na mijn nominatie?
A: "Indien je bent genomineerd kan er in de stemronde(3 januari 2014 00.00 tot en met 15 januari 2014 23.59 uur) op jou worden gestemd. Vervolgens maak je kans in de top 50 te komen. De jury kiest hier een top 10 uit. Indien je door iemand bent genomineerd zal de jury kijken of je voldoet aan de voorwaarden. Daarna verschijn je op deze website als 'genomineerd'.

Q: Kan ik zien wij mij heeft genomineerd?
A: "Neen, dit wordt niet getoond."

Q: Als ik iemand nomineer, komt deze dan direct op de website?
A: "Neen, we kijken eerst of de nominatie voldoet aan de gestelde voorwaarden."

Q: Mag ik rondom de stemronde promotie doen en mensen vragen op mij te stemmen?
A: "Ja dit is toegestaan, graag met gebruik van #EngagingWoman in bijvoorbeeld jouw tweets of Facebook-uitingen."

Q: Hoeveel 'engaging women' kan ik nomineren?
A: "Dit is onbeperkt. Als de kandidaten die je nomineert maar voldoen aan de voorwaarden. Tevens mag er níet anoniem worden genomineerd. De jury bekijkt alle genomineerden."

Q: Wat als ik ben genomineerd maar niet genomineerd wil zijn?
A: "Stuur dan een mail naar info at engagingwomanoftheyear.nl of een Direct Message naar @EngagingWoman. Doe dit vóór de stemronde."

Q: Als iemand meerdere malen wordt genomineerd, wat doen jullie dan met deze nominaties?
A: "Als de motivaties verschillend zijn, zetten wij deze bij de nominatievermelding op de site achter elkaar."

Q: Gaat het bij deze uitverkiezing om uiterlijk?
A: "Neen. Dit is een uitverkiezing waarbij wij vrouwelijke profs een podium geven die social media succesvol inzetten. Haar social influence is daarbij een factor."

Q: Wat doet de Twitter-account verbonden aan deze uitverkiezing?
A: "Op Twitter informeren wij over genomineerden. Bieden wij 'EngagingCare' door info te geven over de uitverkiezing en voortgang van de uitverkiezing Engaging Woman Of The Year 2013. Tevens berichten wij over de jury en deadlines voor het nomineren en stemmen."

Q: Wat als ik ben genomineerd maar niet genomineerd wil zijn?
A: "Stuur dan een mail naar info at engagingwoman.nl of een Direct Message naar @EngagingWoman. Doe dit vóór de stemronde."

Q: Wat zijn die voorwaarden die jullie stellen aan genomineerden?
A: "Deelname is mogelijk als je bent genomineerd en zzp'er, manager of ondernemer bent en werkzaam in Nederland."

Q: Kan je als genomineerde engaging woman werkzaam zijn in Nederland maar vooral met het buitenland bezig zijn?
A: "Dit is inderdaad mogelijk. Ook omgedraaid is mogelijk dat je in het buitenland woont en op Nederland bent gericht (met jouw social media activiteiten).Het kan niet als je bijvoorbeeld in Duitsland woont en je op Duitse markt richt."

Q: Wat zijn die voorwaarden die jullie stellen aan genomineerden?
A: "Deelname is mogelijk als je bent genomineerd en zzp'er, manager of ondernemer bent en werkzaam in Nederland en de Nederlandse nationaliteit bezit. De nominatie mag niet anoniem zijn ingediend."

Q: Mag ik mijzelf nomineren?
A: "Ja dat kan."

Q: Is er een beperking qua leeftijd?
A: "Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. De persoon die dus wordt genomineerd moet minimaal 18 jaar zijn."

Q: Stel ik ben in loondienst en daarnaast ook ondernemer, kan ik dan worden genomineerd?
A: "Ja, je kunt dan ook worden genomineerd."

Q: Hoe zijn jullie bereikbaar?
A: "Via info at engagingwoman.nl of via @EngagingWoman op Twitter. Bij tweets bij voorkeur ook #engagingwoman13 gebruiken als hash-tag."

Q: Wat is de rol van de jury?
A: "De jury bepaalt - tijdens de finaleavond op 31 januari 2014- uit de longlist van genomineerden de uiteindelijke top 10. Op de finaleavond 31 januari 2014 bepaalt de jury tevens de top 3 en uiteindelijke winnaar. In de nominatieperiode kan de jury tevens kandidaten nomineren."

Q: Is de jury objectief?
A: "De juryleden zelf kunnen niet worden genomineerd. Ook kan een jurylid niet stemmen of zijn of haar mening uitbrengen op een kandidaat die in loondienst is van het jurylid of bedrijfsmatig is ingehuurd gedurende de looptijd van deze uitverkiezing 1 december 2013-1 februari 2014."

Q: Wat doet de voorzitter van de jury?
A: "Deze is grotendeels met de organisatie bezig en leidt de vergaderingen en fysieke stemronden met de jury. De voorzitter zelf heeft géén stemrecht maar kan wél nomineren. Op de finale-avond zal de voorzitter een en andere introduceren."

Q: Waar vind ik meer info over de jury?
A: "Op deze website onder de kop 'De Jury'."

Q: Ik ben zelf genomineerd, kan ik dan nog anderen nomineren?
A: "Ja dat kan."

Q: Hoe kan ik op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
A: "Via deze website en vooral via @EngagingWoman op Twitter."

Q: Wat zijn de regels rondom het stemmen?
A: "Stemmen accepteren wij via de website, Een stem dient een (korte) motivatie te hebben. De persoon die stemt kan 1 keer op een genomineerde naar keuze stemmen.Genomineerden mogen oproepen om op hun te stemmen. Op basis van deze publieke stemmen en motivaties bepaalt de jury een longlist en top 10."

Q: Hoe komt de longlist tot stand?
A: "Na de 1e ronde waarin men kan nomineren, en de lijst van genomineerden op deze website is gepubliceerd, kan het publiek stemmen. Vervolgens kijkt de jury naar de genomineerden, de motivatie en de stemmen. Tevens wordt er naar social influence gekeken. Peerreach is daarbij een factor. De jury stelt een longlist samen en publiceert deze op deze website. Deze wordt op deze website gepubliceerde na de stemronde, na 15 januari 2014. De longlist wordt uitgenodigd voor de finaleronde. Daar wordt ter plekke de top 10 bekend gemaakt."

Q: Moet ik op de finaleavond aanwezig zijn?
A: "Om te kunnen winnen zal je aanwezig dienen te zijn op de finaleavond. De top 10 houdt daar een korte pitch. De jury gaat vervolgens in beraad en bepaalt tijdens de finaleavond de uiteindelijke top 3 en winnaar."

Q: Zijn er kaarten te koop voor de finaleavond?
A: "Neen je kunt alleen aanwezig zijn op uitnodiging. De longlist van genomineerden worden uitgenodigd voor deze avond. De jury en organisatie is aanwezig plus uitgenodigde pers. Uit de personen die nominaties indienen worden vijf(5) personen gekozen die tevens aanwezig kunnen zijn op de finaleavond. Uit de personen die via de site stemmen worden tevens 10 finaleplaatsen verloot."

Q: Wat is de rol van de invloedscore?
A: "De jury neemt deze mee als factor bij bepaling van longlist en de top 10."

Q: Wat is de hash-tag?
A: "De hash-tag is #engagingwoman. Ook wordt #engagingwoman13 gebruikt. De Twitter-account is @EngagingWoman."

Q: Hoe wordt de top 3 bepaald?
A: "Dit doet de jury op de finaleavond op 31 januari 2014. De top 10 wordt ter plekke bekend gemaakt. Zij doen kort een pitch waarom zij moeten winnen. De jury bepaalt en motiveert vervolgens de top 3 en uiteindelijke winnaar."

Q: Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
A: "Dit gebeurt op de finale-avond. Daar wordt de top10 bekend gemaakt, daarna op deze avond de top 3 en de uiteindelijke winnaar."

Q: Wordt de term 'eChick' gehanteerd?
A: "Wij hanteren deze term niet. Engaging Woman Of The Year is 'eChiquer'."

Q: Wie mag aanwezig zijn bij de finaleavond?
A: "De gehele top 50 zoals gepubliceerd op deze website. Via e-mail krijgen zij een uitnodiging met tijd, datum en plaats van de finaleavond."

Q: Wat als je wint?
A: "De top 10 wint diverse prijzen. De top 3 ontvangt per plaats de op de website genoemde prijzen. De winnaar ontvangt een cheque voor deelname aan een postDOC opleiding en mag zich Engaging Woman Of The Year 2013 noemen. Je zal voor een komende uitverkiezing worden gevraagd in de jury plaats te nemen."

Q: Zijn de prijzen inwisselbaar?
A: "Neen de prijzen zijn niet inwisselbaar of in te ruilen voor contant geld."

 
    Contact? info@EngagingWomanoftheyar.nl - Alle rechten voorbehouden ©AtMost - Vormgeven.nl - SocialMedia.nl