Passende lange overhemden. Als lange man bent u op zoek naar een overhemd met de juiste fit. Het is vooral belangrijk dat het overhemd de juiste lengte in de mouwen en in de rug heeft. Er is voor u veel te bieden in verschillende extra lange overhemden met extra lengte in de mouwen en in de rug. Deze extra lange overhemden hebben een pasvorm die is afgestemd op het postuur van de lange man. De extra lange overhemden zijn niet alleen verkrijgbaar in de winkels, maar ook online is er een groot aanbod. Vaak ook nog gespecialiseerd in de extra grote maten alsook  in de extra lengte maten. Het is belangrijk dat modieuze kleding beschikbaar is voor iedere man.

Extra lange overhemden collectie

Dat de collectie met extra lange overhemden saai is, is zeker niet van toepassing.  De collectie lange shirts is vrijwel gelijk aan de standaardcollectie overhemden. Het is belangrijk dat ook de lange man er modieus bijloopt, daarom is er een ruime en modieuze collectie extra lange overhemden.  Van basic overhemden van diverse merken tot lange shirts met een mooi patroon en slank fit. Deze extra lange overhemden hebben een pasvorm die is afgestemd op het postuur van de lange man.

Wanneer draagt u een smoking hemd?

Oorspronkelijk werd een smoking gedragen als jasje na het diner als men ging roken. De rooklucht ging op die manier maar in één kledingstuk zitten. Nu bestaat de smoking uit meerdere delen: een zwarte jas en zwarte broek met satijnen bies, een zwarte strik, lakschoenen zonder veters of gladde schoenen met veters. Tot slot natuurlijk een smoking overhemd. De smoking draagt u op officiële gelegenheden als gala’s, sommige bruiloften of feesten met als dresscode ‘black tie’. Wellicht heeft u ook interesse in een mooie bijpassende strik of vlinderdas, manchetknopen, vlinderdassen, herenschoenen en riemen.